School

Missie & Visie

In deze tijd zijn - naast cognitieve vaardigheden - creativiteit, probleemoplossend vermogen en kritisch denkvermogen van cruciaal belang. Voor ons onderwijs betekent dit, dat het samen leren centraal staat. Leren doe je immers niet alleen. Kinderen hebben een natuurlijke drang om te ontdekken en om zich te ontwikkelen. Zij leren daarbij op verschillende manieren en in een eigen tempo. De dialoog met elkaar, experimenteren en het maken van ‘fouten’ zijn daarbij belangrijk. Een betekenisvolle, positieve, en stimulerende leeromgeving maakt het leren voor het kind boeiend. Het onderwijs op onze school heeft daarmee aandacht voor de totale ontwikkeling van het kind: individuele talenten, zelfvertrouwen, zelfstandigheid, cognitieve, muzikale en sociale vaardigheden (ontdekken, experimenteren, onderzoeken). Wij werken op basis van opbrengstgericht passend onderwijs: doelgericht en waar nodig gepersonaliseerd. Wij maken daarbij gebruik van actuele wetenschappelijke inzichten (weet wat werkt, want onderwijs is een vak), werken met leerlingenraden en zien ouders als onderwijspartners.

Wij leren kinderen om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige omgeving tot zelfstandige personen via boeiend 3D onderwijs.

School

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat ontdekt u hier. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. 

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Is onze school iets voor uw kind maar wilt u eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld u aan voor een rondleiding door de school. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak

Respect voor

elkaar

en de wereld om ons heen